Ngarep > Produk > 2 Platen Injection Molding Machine

2 Platen Injection Molding Machine Produsen

Mesin Cetak Injeksi ZOWEITE minangka pabrikan khusus ing mesin cetakan injeksi plastik, lan duwe pengalaman produksi 30 taun ing industri mesin cetakan injeksi. Wiwit diadegaké, ZOWEITE mesin injeksi ngecor wis netepi pasar-oriented, inovasi terus-terusan, aktif nelik pasar domestik lan manca, lan nutupi pasar global. Wis menangaké reputasi apik ing industri mesin ngecor injeksi lan wis Highly dikenali lan dipercaya dening pelanggan. Mesin cetak injeksi 2 platen minangka model unik ing ZOWEITE, sing unik lan luar biasa.

Mesin cetakan injeksi 2 platen minangka mesin gedhe ing industri mesin cetakan injeksi. Mesin loro-papan bisa nggawe akeh produk plastik, kayata: tong sampah sing cocog kanggo perlindungan lingkungan, perawatan medis, lan panggunaan rumah tangga; kursi plastik; bumper mobil lan aksesoris; palet plastik lan produk liyane. Modulus gedhe lan papan pickup saka mesin cetak injeksi 2 platen.

Apa kaluwihan saka mesin ngecor injeksi 2 platen dibandhingake karo mesin ngecor injeksi 3 platen?
1.The 2 struktur platen ing mesin injeksi ngecor ngidini kanggo ngurangi wilayah apa.
2. Kontrol pasukan clamping sing tepat bisa nglindhungi jamur kanthi efektif
3.Large opening stroke, kang cocok kanggo Trash bisa ngecor
4.Servo kontrol jamur kanggo janji dhuwur-kacepetan lan mlaku stabil saka mesin.
5. Dilengkapi linkage demoulding kanggo nyepetake siklus cetakan.
Produk mesin cetakan injeksi loro-platen entuk sertifikasi ISO9001 lan SGS. Semangat ZOWEITE yaiku “pengabdian, inovasi, integritas, lan kerjasama win-win.†ZOWEITE bakal nyedhiyakake mesin, teknologi lan layanan kanggo pelanggan ing industri plastik ing saindhenging tembung.ZOWEITE mesin injeksi ngecor duwe pabrik dhewe lan duwe agen ing akeh panggonan. Milih kita tegese milih kacepetan dhuwur, output dhuwur lan kualitas dhuwur.
View as  
 
Mesin ngecor injeksi pallet plastik

Mesin ngecor injeksi pallet plastik

Mesin cetakan injeksi pallet plastik yaiku mesin sing ngasilake macem-macem jinis palet, kayata palet gudang, pallet transportasi, palet industri, lan liya-liyane. Mesin cetakan injeksi pallet plastik umume nggunakake mesin loro platen. ZOWIETE minangka pemasok lan produsen mesin cetak injeksi palet plastik.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin ngecor injeksi bumper otomatis

Mesin ngecor injeksi bumper otomatis

Mesin cetakan injeksi bumper otomatis yaiku mesin cetakan injeksi sing digunakake khusus kanggo ngasilake bumper otomatis. Miturut volume lan bobot saka bumper otomatis, ZOWEITE Injection Molding Machine wis dibukak loro mesin injeksi ngecor kanggo prodhuksi bumper mobil - 1500 ton lan 2300 ton mesin ngecor injeksi. Mesin cetakan injeksi bemper otomatis gampang dijaga, lan wektu babar pisan setaun, yen sampeyan kasengsem, hubungi kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Two Platen Molding Mesin Injeksi

Two Platen Molding Mesin Injeksi

Mesin ngecor injeksi horisontal kalebu loro mesin cetakan injeksi platen lan mesin cetakan injeksi telung piring. Mesin cetakan injeksi loro platen langsung nggunakake silinder lenga tekanan dhuwur kanggo nyadari ngunci cetakan meksa dhuwur, lan gaya ngunci cetakan bisa disetel miturut kabutuhan nyata. Welcome to tuku Two platen ngecor mesin injeksi saka kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Cetak Injeksi Peti Plastik

Mesin Cetak Injeksi Peti Plastik

Perusahaan mesin injeksi ZOWEITE miturut pasar lan kabutuhan pelanggan wis dikembangake lan ngasilake mesin ngecor injeksi peti plastik sing dirancang khusus kanggo woh lan sayuran. Yen pelanggan perlu, kita bisa nyedhiyani project Turn-key, kalebu mesin, jamur, peralatan tambahan lan desain tanduran.

Maca liyaneKirim Enquiry
2300ton Injection Molding Machine

2300ton Injection Molding Machine

Mesin cetakan injeksi 2300ton minangka mesin cetakan injeksi sing relatif gedhe ing industri mesin cetakan injeksi. Bisa digunakake khusus kanggo ngasilake tong sampah 120L lan 240L, palet, bumper mobil, kursi gedhe lan produk plastik liyane, pabrikan bakal mbatesi ukuran cetakan pelanggan liwat pengaturan bolongan cetakan kode sing cukup.

Maca liyaneKirim Enquiry
Mesin Cetak Injeksi Tray

Mesin Cetak Injeksi Tray

Mesin cetakan injeksi Tray minangka salah siji saka rong mesin platen. Mesin cetakan injeksi Tray khusus digunakake kanggo ngasilake palet plastik sing digunakake ing industri. ZOWEITE nyedhiyakake proyek Turn-key kanggo para pelanggan, kalebu desain pabrik, sumber jalur produksi mesin cetak injeksi, instalasi mesin, pengujian lan komisioning.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita profesional ing manufaktur 2 Platen Injection Molding Machine. ZOWEITE iku salah siji saka 2 Platen Injection Molding Machine manufaktur lan supplier majeng ing China. Produk kualitas dhuwur kita populer karo wong sing pengin entuk komoditas rega murah sing digawe ing china. Kita uga duwe akeh banget produk sing nyedhiyakake Kutipan lan Dhaptar Rega. Sampeyan bisa yakin tuku produk Garansi sing Gampang lan 1 Taun saka pabrik kita.